Özel Vize

Türkiye vatandaşları Rusya Federasyonu'na vizesiz transit gidebilirsiniz. Ülkenin girdiği tarihten itibaren 30 günü geçmemek üzere.

Buna ek olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Rusya topraklarında kalış süresi 180 gün 90 gün toplam geçmemelidir.

Diğer ülkeler ve Rusya Federasyonu'nun davetlisi olarak girdi sağlamak üzere diğer ülkelerin vatandaşlarına özel ziyaret vizesi (Türkiye):

Amaç konuklara uygun çıkarılan davetiye temelinde Rusya Federasyonu yasalarına Rusya Federal Göç dalı (FMS Rusya) Bu vize Rusya Federasyonu veya yabancı vatandaşlar ya da istek üzerine tüzel kişilerin ikamet alanında Rusya Federasyonu, Ziyaretin Rusya Federasyonu'nu girmek isteyen yabancı vatandaşlar verilir;
Bir eş ile veya küçüklerin sunduğu yazılı beyanı imzalamaya Rusya Federasyonu vatandaşlarının, yabancı uyruklu aile üyeleri tarafından sunulan Rusya Federasyonu adına Konsolosluk Ajansı yönetici;
Özel ziyaret vizesi de bu nedenle veya bir yabancı vatandaşın ölümü için ekstra gerekli ya da yakın görme tedavisi ağır hastalığı bulunan Çünkü Rusya Federasyonu, için giriş yapmalısınız gereken belgeler varsa o ya yakın özü tedavi ciddi hastalık ya da ölüm durumlarında yabancı vatandaşlara verilir.

Özel  vize bir veya iki girişli olur, 90 gün süre için verilir.

Turistik ve transit vizeleri geçerli değildir ülkede kalmasını Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının karşılıklı geziler Türkiye Cumhuriyeti ile Rusya Federasyonu ve Rusya Federasyonu arasında yapılan bir anlaşma uyarınca



Bazı durumlarda

Ekstralar tedavi edilecek, ya da Rusya Federasyonu'na bağlı şiddetli hastalık ya da ölüm yakın akrabaları onları özel bir ziyaret vizesi olan konsolos kararı ile başa çıkmak için Rusya Federasyonu Büyükelçisi veya Rusya Federasyonu'nda yabancı vatandaşların yazılı başvuru oturum açmış olmalısınız verildi.

Aşağıdaki gibi bir imza eklenmiş olması gerekir:

Acil tıbbi yardım, acil hastaneye yatış ya da acil muayene almış, ya da yazılı (mühür tarafından onaylanmıştır olan) basılı onay resmi antetli Rus sağlık kurumlarının sürekli bakıma ihtiyacı olduğunu gösteren o kişi ziyaret etti;
vatandaşın ölümüne ilişkin veya belgeler - (eş olarak yakın akraba, çocuk, anne, durumda, eşlerin, erkekler birini veya kadın anne, kardeşlerimizi refakatçi olarak bulunan bir vize başvurusunda kişinin yakın bir akrabası ) kabul edilir;
iletişim, ölümünden vatandaş uluslararası telgraf yetkili kurumlar tarafından onaylanmış;
kişinin vize ya da yakın akraba olduklarını belirten vize evrak için uygulanan ölen kişi için geçerlidir kişi tarafından ziyaret edilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder